ФОРМУВАННЯ ПЕРСПЕКТИВ

    28 вересня 2020 року в Ужгородському замку пройшла зустріч трудового колективу музею з кандидатом у депутати Закарпатської обласної ради Володимиром Чубіркою. У виступі В. Чубірко акцентував увагу на необхідності відновлення та збереження пам‘яток культури та архітектури нашого краю. Суттєва увага була приділена перспективам вирішення проблемних питань обласного краєзнавчого музею. Зокрема, В. Чубірко сказав що «Ужгородський Замок – це серце нашого міста, тому ми маємо зберегти його для наших нащадків».


    Кандидат у депутати обласної ради не тільки представив основні пункти своєї передвиборчої програми, але і обговорив із в. о. директора музею М. В. Делеганом, як конкретно він збирається їх втілювати у життя. Серед пріоритетних питань - добре відремонтувати вкрай зруйновану дорогу до замку, відновити тротуари, суттєво перебудувати систему фінансування, залучити кошти іноземних інвесторів на потреби музею, удосконалити систему управління майном комунальної власності області (складовою частиною якої є і музей), створити музей міста та ін.
 
    Для працівників музею програма В. Чубірко є актуальною. Ми віримо, що він зробить все, що буде від нього залежати, для вирішення проблем музею, адже недаремно він провів зустріч в одному із найкращих місць обласного центру – Ужгородському замку.