Участь у Міжнародній науковій конференції

    21 жовтня 2020 року завідувач сектору природи відділу історії та краєзнавства нашого музею Біланич Михайло взяв участь у Міжнародній науковій конференції «Пріоритетні напрямки дослідження голонасінних у сучасних умовах», присвяченій пам’яті д.б.н. С. І. Галкіна до його 70-річчя від дня народження. Конференція відбувалася 21 жовтня 2020 року (https://www.alexandria-park.com.ua/konferenciyi/) і реалізовувалася онлайн за допомогою відомої програми ZOOM. Ініціатором організації конференції був Державний дендрологічний парк «Олександрія» НАН України, який знаходиться в м. Біла Церква (Київська область).


    Біланич Михайло зробив онлайн доповідь із презентацією на тему «Види роду Кедр (Cedrus) як інтродуценти в Закарапатській області».
    Наукові тези англійською мовою «Species of the genus cedrus (cedrus) as introducersin the Transcarpathian region» опубліковано у збірнику матеріалів конференції, який разом зі сертифікатом про участь у конференції був надісланий на адресу ЗОКМ ім. Т. Легоцького 15 січня 2021 року.