Участь Комунального закладу «Закарпатський обласний краєзнавчий музей ім. Т. Легоцького» Закарпатської обласної ради у міжнародній туристичній виставці-ярмарку «Тур'євроцентр-Закарпаття 2018»

     З метою подальшого сприяння розвитку туризму, ознайомлення з культурною спадщиною, мережею та діяльністю музеїв, з народними традиціями області 21-22 вересня 2018 р. у м. Ужгороді проводилась ХVІІ Міжнародна туристична виставка «Тур'євроцентр-Закарпаття 2018». Працівники відділу науково-методичної та експозиційної роботи Тарасенко Н. І. (завідувач відділу) та Ганусинець Л. А. ( ст. науковий співробітник) взяли участь у роботі цієї виставки, де презентували збірники наукових досліджень працівників музею, путівники самостійно діючих музейних закладів Закарпаття.

    Цього року до Ужгорода завітали музейні працівники з м. Харкова, Запоріжжя, Миколаєва, Івано-Франківська, Хмельницька, з державного історико-культурного заповідника «Меджибіж» для проведення презентацій своїх музеїв на міжнародній туристичній виставці. Під час зустрічей музейних працівників відбулось обговорення питань діяльності музеїв, отримання інформації про нові тенденції у сфері музеєзнавства.