МІЖНАРОДНЕ ВИЗНАННЯ ПРАЦІ МУЗЕЙНИКІВ

    У серпні 2020 року Закарпатський обласний краєзнавчий музей ім. Т. Легоцького отримав відзнаку – сертифікат якості 2020 року від найбільшого у світі сайту про подорожі (туризм) ТріпЕдвайзера. За результатами оцінки незалежних відгуків музей увійшов у ТОП 10% найкращих музеїв світу.

    Установа серед музейних закладів відзначена уже вдруге - вперше  зазначеним сайтом Закарпатський обласний краєзнавчий музей було відзначено у 2019 році. Але такого високого рейтингу музей досягнув уперше.  

    У повідомленні зазначено, що ТріпЕдвайзер щороку аналізує перегляди та  відгуки мандрівників з усього світу про враження від перебування в історичних локаціях з метою відбору та визначення найкращих:

    «Ви є частиною ексклюзивної групи і ми хочемо допомогти вам прославити і рекламувати цей значний успіх», - зазначено у повідомленні.

    ТріпЕдвайзер (TripAdviser) – американський сайт подорожей. Сприяє його користувачам спланувати поїздку в будь-яку країну світу. Для користувачів послуги сайту безкоштовні.

    ТріпЕдвайзер працюємайже у 50 країнах світу на 25 мовах та обслуговує більше 300 млн. відвідувачів щомісяця, має більше 70 млн. зареєстрованих користувачів, які залишили більше 200 млн. відгуків. Це найбільший у світі сайт про подорожі. Заснований він у 2000 році. 

    Сподіваємося, що для гостей Закарпаття це незалежне міжнародне визнання буде додатковим стимулом для відвідання музею з метою пізнання багатої історико-культурної спадщини народів Карпатського регіону.