Фотовиставка "Краса і традиції румунського регіону Sălaj"


     Фотовиставка «Краса і традиції румунського регіону Sălaj», урочисто відкрита 7 листопада у галереї Ужгородського замку, представляє для численних відвідувачів музею результати Міжнародного фото-пленеру, який проводився на теренах Румунії у травні 2018 року. Міжнародна фотовиставка організована обласним краєзнавчим музеєм, спілками фотохудожників та краєзнавців області, а також румунським фотоклубом «Варадинум». 


     Шість румунських фотографів та закарпатець (В. Ньорба) представили свої роботи у експозиції, яка налічує близько 40 робіт. Побутові сценки, автентичне вбрання, культові споруди з їх унікальними розписами – атмосфера в якій хочеться жити і творити. 


     Учасниками виставки є Адела Ліа Русу (ADELA LIA RUSU), Овіві Д. Поп (OVI D. POP), Іштван Могдо (MAGDO ISTVAN), Дюла Бот (BOTH GYULA), Маятяш Мірел (MIREL MATYAS) (Румунія), Бікфалві Жолт (ZSOLT BIKFALVI) (УГОРЩИНА) ТА ВОЛОДИМИР НЬОРБА (VOLODIMIR NORBA) (УКРАЇНА).


     Подібні виставки роблять вагомі кроки для зближення наших народів, демонструють нерозривні історичні зв'язки та зміцнюють дружні стосунки між сусідніми країнами.


     Запрошуємо ужгородців та гостей міста відвідати фотовиставку та отримати приємні враження. Виставка відкрита до 29 листопада н.р.