Шановні працівники музею!

     Вітаємо вас з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва. Ви присвятили себе благородній справі – збирати, зберігати, оприлюднювати й розвивати та відтворювати безцінні матеріальні й духовні скарби нашого народу.


     Ви створюєте для людей прекрасні експозиції, виставки - свято пізнання й самовдосконалення, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків історії та культури Срібної Землі й усього українського народу, бачити все найкраще і найцінніше.

     Культура - одна з найважливіших складових життя людини. Це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух нашого народу.

Невловимою й невидимою силою ваша повсякденна творча праця єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність. Просвітницький характер вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину закарпатців й усього українського народу.

     Бажаємо вам вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії й ентузіазму на шляху пошуків і втілення в життя свої ідеї! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

     Щиро бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров'я, добра й благополуччя.

З повагою,
дирекція музею