Аромотерапія в дії

    Як створити ароматичну композицію вчилися дітки з мамами під час майстер-класу, проведеного 22 березня у музеї.

Аромотерапія для дітей. Провели майстер-клас

В Ужгороді для дітей-переселенців провели майстер-клас з виготовлення аромокомпозицій. Діти та їх батьки працювали з сухоцвітами, ефірними оліями та морською сіллю

Posted by М-Студіо on Wednesday, March 23, 2022


    Майстер-клас – це змога зануритися в іншу реальність, де панує спокій, гармонія, рівновага, а в підсумку з’являється цікавий виріб створений власними руками.


    Людині властиво відчувати запахи. Аромат має дивний вплив на організм: він може розбудити приємні спогади, викликати позитивні емоції та покращити душевний стан.

    Ароматерапія – це стародавнє, вдосконалене віками мистецтво використання ефірних олій, фітонцидів рослин та інших ароматних речовин для укріплення фізичного та психічного здоров'я та для косметичного догляду за тілом.


    Старший науковий співробітник сектору природи Руслана Джахман розповіла про вплив відходів на природне середовище, на тваринний і рослинний світ. Найлегше, що може зробити кожен із нас – це не залишати своє сміття в природі, сортувати і давати друге життя відходам Дітки виготовили чудові ароматизовані композиції у скляних банках від харчових продуктів і дізналися, що домашні речі можна використовувати повторно.


    Учасники майстер-класу використовували морську сіль, засушені рослини та ефірні олії. За пару хвилин роботи у повітрі вже відчувалися запахи лаванди, цитрусових та троянди.

    Всю цю атмосферу чудово доповнили ароматний чай із м’яти з печивом.