ПОДАРУНОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ - ЗАКАРПАТСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ КРАЄЗНАВЧОМУ МУЗЕЮ ІМ.Т.ЛЕГОЦЬКОГО

🎁 ГАРНИЙ ПОДАРУНОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ - ЗАКАРПАТСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ КРАЄЗНАВЧОМУ МУЗЕЮ ІМ. Т. ЛЕГОЦЬКОГО...

Опубліковано Ужгородський замок, Краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького Пʼятниця, 18 серпня 2023 р.