Анімований прапор України спроектували на стіни Ужгородського замку

🇺🇦 На честь свята Дня Державного прапора України, символа нашої незалежності, свободи та єдності, в ніч на 23 серпня ми спроектували анімоване зображення жовто-блакитного українського прапора на Західну стіну Ужгородського замку. Саме в такий спосіб ми намагалися створити, хоч і віртуальний, але все-одно найбільший анімований прапор України в нашому регіоні. 🏰 Анімований прапор був спроектований таким чином, щоб він був видимий з вулиць старого міста, з яких відкривається вид на замкову гору. Оскільки огляду північної сторони фортеці наразі заважають верхівки дерев, що ростуть під урвищем скелі, а інші напрямки захищені високими мурами - ми символічно обрали саме стіну, яка дивиться на 🧭 Захід. 🇺🇦 Прапор України – це символ нашої гордості та любові до України. Нехай він завжди нагадує нам про те, за що ми боремося, і про те, що ми ніколи не здамося. Слава Україні!

Опубліковано Ужгородський замок, Краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького Вівторок, 22 серпня 2023 р.

    На честь свята Дня Державного прапора України, символа нашої незалежності, свободи та єдності, в ніч на 23 серпня ми спроектували анімоване зображення жовто-блакитного українського прапора на Західну стіну Ужгородського замку. Саме в такий спосіб ми намагалися створити, хоч і віртуальний, але все-одно найбільший анімований прапор України в нашому регіоні.

Західна стіна палацу Ужгородського замку із спроектованим 
анімованим жовто-блакитним прапором України

    Анімований прапор був спроектований таким чином, щоб він був видимий з вулиць старого міста, з яких відкривається вид на замкову гору. Оскільки огляду північної сторони фортеці наразі заважають верхівки дерев, що ростуть під урвищем скелі, а інші напрямки захищені високими мурами - ми символічно обрали саме стіну, яка дивиться на Захід.

    Прапор України – це символ нашої гордості та любові до України. Нехай він завжди нагадує нам про те, за що ми боремося, і про те, що ми ніколи не здамося. 

Слава Україні!