Вітання з нагоди Міжнародного дня музеїв

Шановні працівники музею!
 Вітаємо Вас з професійним святом - Міжнародним днем музеїв!

            Професійне свято нинішнього року відзначається в складних, особливих пандемічних умовах. Але й такі умови не зупинили вашу творчу діяльність, результатом якої, зокрема,  стали належно підготовлені нові експозиція «Народні музичні інструменти Закарпаття" та виставка «Артефакти середньовічної церкви Ужгородського замку», що будуть урочисто  презентовані у капітально відремонтованих приміщеннях і приваблюватимуть численних відвідувачів з багатьох країн світу.
            

     Ми цінуємо Вашу добросовісну працю, що служить збору, збереженню та популяризації самобутньої історико-культурної спадщини Срібної Землі й народів Карпатського регіону. Музей - безцінне джерело пізнання історії, культури й духовності у їх багатогранності.

     Впевнені, що Ваша самовіддана праця й надалі буде відповідальною,  високопрофесійною та сприятиме примноженню безцінних матеріальних і духовних надбань закарпатців та всього українського народу.

     Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добра й нових професійних та життєвих успіхів в ім’я утвердження високих ідеалів добра і краси.

Дирекція  музею.
18 травня 2020 року.