Участь у журі ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської виставки- конкурсу „Український сувенір”

Старший науковий співробітник сектору природи відділу історії та краєзнавства Руслана Джахман взяла участь у журі ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу „Український сувенір”, який проходив 12- 14 грудня 2023 року у КЗПО „ПАДІЮН” Закарпатської обласної ради.

Цьогоріч на конкурс надійшло 310 дитячих робіт від закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти нашої області. Кращі вироби обирали за такими критеріями: загальне враження, ідея роботи, якість виконання, відповідність традиціям щодо форм, колориту, органічне поєднання національних художніх традицій і сучасних тенденцій формотворення, відповідність роботи вимогам конкурсу.


 Окремою номінацією конкурсу була „Подарунок воїну”, в якій учасники активно виготовляли подарунки захисникам ЗСУ. Власноруч зроблені ангелики, сердечка наші охоронці зможуть носити в кишеньці біля серця, новорічні іграшки та інші поробки зігріватимуть серця воїнів та оберігатимуть їх.


 За результатами підсумків ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу „Український сувенір” найкращі та найоригінальніші роботи відібрані та надіслані на ІІІ Всеукраїнський етап до Національного еколого-натуралістичного центру місто Київ.