Співпраця з ЗОЕНЦ

    Співробітники сектору природи відділу історії та краєзнавства Закарпатського обласного краєзнавчого музею ім. Т. Легоцького Михайло Біланич та Руслана Джахман взяли участь у Дні відкритих дверей Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру (ЗОЕНЦ), що здавна співпрацює зі співробітниками обласного музею ім. Т. Легоцького в еколого-освітній сфері.


    Вихованці ЗОЕНЦу неодноразово брали участь у тематичних заходах, організованих у музеї і навпаки, співробітники музею працювали з юннатами чи на базі ЗОЕНЦу чи виходили на природу і там проводили заходи.


    Тепер же в еколого-натуралістичного центру особливе свято – початок Нового навчального року в цьому позашкільному навчальному закладі і прийняття нових членів в “юні натуралісти”. Серед тих, хто з вітальним словом виступив на відкритті заходу був і Біланич Михайло, який щиро висловив надію що і з цим новим поколінням природолюбів також не одноразово буде проведено пізнавальні акції та квести так само як і з уже досвідченими юннатами.


    Справді, дуже багато справ можна зробити, згуртувавшись у співпраці.

    Біланич Михайло та Руслана Джахман вдячні за запрошення і вітають всіх працівників еколого-натуралістичного центру з Новим навчальним роком. ЗОЕНЦ – це місце, де навчають любити й берегти природу. Знаходиться за адресою вул. ЗАГОРСЬКА, 126. Приходьте самі або з дітками на екскурсію. Тут є що подивитися.