ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ


    Проголошення Незалежності України є знаменною подією у житті нашого народу. Сьогодні є підстава стверджувати, що Україна відбулася як держава. Вона має інституційну систему державної влади, власне законодавство, зайняла чільне місце в світовому та європейському співтовариствах.



    З нагоди відзначення Дня Незалежності України 24 серпня в Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Т. Легоцького проводилася екскурсія для військовослужбовців. Зав. відділу науково-освітньої роботи Марія Марич ознайомила військових з історією нашого краю та виставками і експозиціями музею. 

    Зав. відділу історії Карпатської України Іван Орос провів нашим захисникам тематичну екскурсію по виставці «Коли гримлять гармати музи мовчать», яка присвячена бойовим діям, які розв’язала рф на території нашої країни.


    Музейні працівники висловили велику вдячність воїнам, а також працівникам ДСНС, котрі несуть не менш важливу місію у війні з рф, дякуючи яким, ми маємо змогу відзначати сьогодні найважливіший день в історії нашої країни – День Незалежності.