Приймаємо гостей в музеї


    Напередодні Нового року до нашого музею завітав відомий видавець природничої літератури з Києва – Олександр Бобко. Він зустрівся з в.о. директора Ольгою Шумовською та співробітниками сектору природи: Біланичем Михайлом та Джахман Русланою.

 
    Сектор природи користується літературою, що була опублікована ним для проведення численних музейних тематичних заходів для дітей та молоді. Пан Олександр продарував для музейної бібліотеки Атлас гніздових птахів України (2022 року видання), а Ольга Шумовска, у знак вдячності, подарувала книгу «Скарби Закарпатського краєзнавчого музею». Також сім’ї Олександра було презентовано дитячу літературу, видану Інститутом еколого-релігійних студій (екоказку «Кажанчики», екооповідання «Під совиним крилом» та книги-розмальовки), що так радісно сприйняла старша донька.

 
    Під час зустрічі домовились про співпрацю з паном Олександром у в Новому році. Після цього співробітники музею запросили шановних гостей відвідати нещодавно відкриту виставку «Різдвяні традиції краю: пряник».