Дітям з інвалідністю показали виставу та провели екскурсію Ужгородським замком:


    Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.


    Закарпатський краєзнавчий музей долучається до привернення уваги на людей з особливими потребами, з цією метою працівники музею влаштували акцію “Ми є – ми рівні” для вихованців спеціалізованої школи глухих дітей та дітей медико-реабілітаційного центру « Дорога життя». Діти не одноразово бували в музеї і є простійними відвідувачами, проте музейні співробітники завжди шукають нові, цікаві форми роботи для дітей з інвалідністю.


    Сьогоднішня благодійна акція була спрямована на емоційний та культурний розвиток дітей.

    За участі Закарпатського академічного театру ляльок «Бавка» дітям влаштували чудову театральну виставу « Золоте курча», а опісля діти поринули у світ таємниць Ужгородського замку на пізнавальній екскурсії, дізналися цікаві факти історії нашого краю, оглянули цінні експонати та артефакти музею.


    Закарпатський краєзнавчий музей ім. Т.Легоцького має на меті забезпечити рівні права для відвідувачів різних категорій. Створення тактильних копій експонатів, путівника музеєм для незрячих, путівника для слабозорих, путівника з адаптованим текстом для людей із порушеннями слуху.