Квест «Таємниці Ужгородського замку»

26 березня науковими співробітниками Закарпатського обласного краєзнавчого музею ім. Т.Легоцького було проведено на замковому подвір'ї пізнавально-розважальний квест «Таємниці Ужгородського замку».
Діти мали можливість проявити свої знання з історії міста та фортеці над Ужем. Змагалися дві команди дітей, які отримавши карту середньовічного замку, шукали визначені локації де були приховані завдання квесту та за правильне їх виконання отримували зірочку. Переможцем стала команда яка уважно вивчила територію замкового подвір'я, палацу, казематів. Знадобились і знання легенд, міфів стародавньої Греції.
Усі юні учасники заходу отримали незабутні позитивні враження та солодощі.
Організували та провели пізнавальний і захопливий квест для дітей міста Ужгорода в.о. завідувача відділу науково-освітньої роботи та промоції Балла Кристина, старший науковий співробітник того ж відділу Добруник Ірина та старший науковий співробітник відділу новітньої історії та «Меморіальної кімнати-музей ім. А.Волошина» Варга Віталій.
Працівники відділу планують і надалі проводити подібні квести, які користуються популярністю у дітей та їх батьків, тому запрошуємо вас долучатися до участі у подібних заходах, звертайтесь за тел. 0992952536.
Відділ науково-освітньої роботи та промоції