Меморіальний парк "Красне поле" - філіал Закарпатського обласного краєзнавчого музею ім. Т. Легоцького готується до відзначення пам'ятних дат.

Цьогоріч наш край відзначатиме пам'ятні дати - 85 років з дня проголошення незалежності Карпатської України та 150-річчя від дня народження громадсько-політичного та культурно-освітнього й релігійного діяча, президента Карпатської України Августина Волошина.
Проголошення Карпатської України 15 березня 1939 року стало результатом багаторічної діяльності українських патріотичних сил та перетворила Закарпаття з периферії в епіцентр українського визвольного руху і державотворення. Красне поле під Хустом – найдорожчий Пантеон борців за незалежність молодої Карпатоукраїнської держави. Це велике поле нерідко називають Карпатськими Крутами.
Саме до подій березня оновлюється частково експозиційна частина філії. Також постійно підтримується у гарному стані територія. Туристи та мешканці нашого краю регулярно відвідують Меморіальний парк, який є історичним місцем та береже у собі спогади.