Діюча експозиція музею поповнилася новими експонатами



    В день Революції Гідності і 9-ої річниці початку подій Євромайдану діюча експозиція Закарпатського обласного краєзнавчого музею ім. Тиводара Легоцького поповнилася новими безцінними експонатами – оригіналами, зразками озброєння Української армії та відстріляного смертоносного металу російської армії. Їх передали з передової російсько-української війни 2022 року наші захисники з 15-го ОГШБ  128 гірсько-штурмової Закарпатської бригади та громадської організації «Щит і меч». Ними захищали українську землю на південному і південно-східному напрямі війни, а російська зброя дісталася як трофей відступаючого ворога.

    Уже завтра відвідувачі музею побачать сучасне озброєння, яке надають країни НАТО Українській Армії. Контейнер і пускова установка американської системи «Еклау», спільну розробку Німеччини і Великобританії – сучасний гранатомет, тубус від французького озброєння, перебитий осколками дорожній знак.


    Російське озброєння складає РПГ – 3, «Крук» та хвостовик міни 120-го калібру. Експонати уже представлені в експозиції.


    Дирекція та весь колектив музею висловлюють нашим захисникам глибоку подяку, надіємося на подальшу співпрацю і чекаємо Вас оглянути наші діючі експозиції.

Слава Україні! Героям Слава! 21.11.2022 р.