«Діти наше майбутнє»

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.


    У Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Т. Легоцького було проведено свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Розпочали його з виступу вокального ансамблю Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «Падіюн». Велике задоволення юні митці та їх наставники отримали, переглянувши виставу Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Бавка» - «Спляча красуня». Діти брали участь у різноманітних майстер-класах, які представляли також майстрині з «Падіюну». Вони могли виготовляти браслети з резинок, зліпити з пластиліну своїх улюблених героїв казок та намалювати малюнок своїм рідним. Багато юних талантів створювали свій квест для друзів.

     Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.