Екоакція "Шевченко єднає Україну" - крок до Зеленої Країни

 Колектив Закарпатського ОКМ ім. Т. Легоцького спільно з представниками Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації долучилися до акції з висаджування дубів на території замкового парку, які пророщені з жолудів дерева, біля якого свої юні роки провів Тарас Шевченко, який за переказами місцевих жителів, ховав в дуплах дерев свої перші малюнки. До посадження деревцят із захопленням долучився один з відвідувачів, а саме харківець - захисник із 24 бригади, який перебуває в Ужгороді на реабілітації.

Саджанці дерев з малої Батьківщини Кобзаря є символом миру і національного духу, який все своє життя оспівував Шевченко, передані у різні куточки України та будуть висаджені найближчим часом.
На території Закарпатської області триває Екоакція під назвою "Шевченко єднає Україну". Державна екологічна інспекція у Закарпатської області спільно з Закарпатською обласною державною адміністрацією та органами місцевого самоврядування приймають активну участь у реалізації широкомасштабної та амбітної програми Президента "Зелена країна", яка була започаткована Державною екологічною інспекцією України і спрямована на підтримку збереження природи в Україні
Висловлюємо щиру подяку Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації за співпрацю.