Інтерактивні карти-пазли для музейної освіти

 Сьогодні – в Міжнародний День екологічних знань - відбулася радісна подія в Закарпатському обласному краєзнавчому музеї імені Тиводара Легоцького. Голова Товариства людей з інвалідністю «Паралельний світ» вирішив зробити гарний подарунок музею та всім відвідувачам. А саме інтерактивні карти-пазли України та Закарпаття, які стануть хорошим доповненням до різних активностей, що проводятся у музеї.

Особливо це важливо до Дня музеїв, що відбудеться 18 травня, темою якого цього року є - «Музеї: освіта та дослідження», де ці карти-пази будуть задіяні серед ряду інших активностей. Їх буде розміщено в спеціальному куточку виставкової галереї, де кожен бажаючий може не лише роздивитися карту, але й спробувати скласти пазл самостійно і в процесі краще пізнати географічні та адміністративні особливості Закарпатської області та України.
Голова Товариства "Паралельний світ" підкреслив, що цей подарунок символізує не лише їхню підтримку культурних ініціатив, але й нагадує про необхідність створення дружнього середовища для всіх громадян, незалежно від їхньої фізичної або психологічної спроможності.
Директорка музею Ольга Шумовська разом з працівникми сектору природи висловили щиру подяку Андрію Доніченку за такий цінний подарунок.
Сектор Природи